ATELIER 12B - kunstnere i Randers

Hej - jeg er den nye lejer i Kunstfællesskabet Atelier 12 B 

Jeg hedder Birgitte og glæder mig meget til at være en del af den farverige energi, der huserer i lejligheden. Glæder mig til gensidigt at blive inspireret, guidet, fagnet og set af erfarne blikke; - til duften af maling og kaffe :) 


Lidt historie.

Jeg er en erfaret tegner, der tidligt i livet satte mig på pigeværelset og kopierede fotos og avisudklip af idoler fra sport, musik og privatliv.  Hvergang muligheden bød sig, fulgte jeg undervisning og kurser i tegne/ male teknik og har gradvist udviklet mig - og fundet en stil, der har kunnet gengive tanker, følelser og indtryk, som de blev oplevet fra min position. 

Midt 80'erne søgte jeg ind på Kunst akademiet - fik afslag; så mine mange produktioner er forblevet en del af en vigtig fritidsinteresse. 

Idag bruger jeg maleteknik, viden og erfaring som del at mit terapeutiske arbejde, fordi.... 


STREGER OG FARVER  KAN SIGE TING, VI END IKKE VIDSTE, VI HAVDE PÅ SINDE....    


Denne proces kan give stor indsigt og hjælpe med at skabe det udtryk, der er personligt og helt unikt. Malerierne:

Mine motiver tager form ved at betragte natur og mennesker omkring mig.  

Jeg kan lide at fordybe mig i naturens farvespil, samler gerne små elementer op og studere farver og kontraster; disse fantastiske farvekombinationer tillader jeg mig at forstærke i mine malerier. 

Nogle malerier er tilført inspiration fra gamle croquis tegninger, som derved får nyt liv ved at blive transformeret fra sort/ hvid kul tegning til farverige udtryk med akryl på lærred. 

Jeg blander gerne stil og teknikker - arbejder med pensel og spartel, tilfører mit lærred struktur ved brug af kaffe/ spartel masse/ sand m.m.  Både akryl, pasteller, kul og tusch kan finde vej til mine lærreder.  Stilen er primært naturalistisk, men med min 'linse' stillet skarpt på detaljer og farvespil - som giver billederne min personlige farverige fortolkning af den virkligheden; vi så forskelligt bevæger os rundt i :)   


Senest er jeg ved at genopdage akvarel farvens muligheder - ikke i fine detaljerede udtryk - men med store pensler søger jeg at finde mit udtryk med disse levende og 'sprængfyldte farvestoffer'  :)

En fantastisk leg er startet...   - Spændt på om du kan lide, hvad du ser !


Er du interesseret i at høre eller se mere - så hold øje med vores hjemmeside, hvor udstillinger annonceres eller kontakt mig på: 

  • Mobil:  40 502 552  
  • Mail:  birgittebs@hotmail.com

Birgitte Sørensen,  Fritidskunstner og indehaver af BS-terapi.nu