ATELIER 12B - kunstnere i Randers

Min filosofi er "at male er konstant at undre sig, at bemærke, at reflektere og uden at vide, hvad det fører til - at samle indtryk af livet i et udtryk der vil gavne andre"

I årenes løb har motiverne og tankerne i mit indre billedlige univers hele tiden forandret sig. Inspireret af mange indtryk fra ture til Spanien, Italien og New York, har jeg malet eventyrmotiver med akryl, olie og trækul på lærred. Malerierne har helt deres egen historie, og det er op til seeren at bestemme, hvordan historien udvikler sig.

I løbet af årene er husene i mine malerier erstattet af abstrakte farver, hvor det stadig er muligt at lave en egen historie baseret på farver og mønstre i malerierne, og hvor du nu kan finde en dybere fred i begrebet.

Jeg er interesseret i billedets rum og udforsker konstant udforsker med farver og pensler uden at vide præcis, hvad det udvikler sig til, så hvert nyt billede er en rejse ind i det ukendte, der langsomt tager form.

Jeg har malet siden 1997. Starten var et sommerophold på Vestbirk Sommer Højskole, hvor vi lavede malerier med oliemaling og tog en tur til Horsens Kunstmuseum for at se, hvordan det virkelig skulle gøres. Det inspirerede mig meget, og jeg købte mit første lærred og lavede langsomt mit første maleri. I 2000 startede jeg i Øse, en lille by nær ved Varde, og i 2009 flyttede jeg til Randers, hvor jeg nu bor og har mit studie og galleri på min hjemmeadresse. Her maler jeg til udstillinger og salg i firmaer, kunstforeninger og gallerier i hele Europa og New York.
I løbet af årene har jeg deltaget i forskellige kurser, bl. a på Århus Kunstakademi og hos forskellige kunstnere i maling, bronzestøbning og stenslibning

Jeg er også medlem af Kunstgruppen 7-9-13 og Kunstigen

Se mere på www.gallerifredslund.dk
Skriv til mig på kirsten@jojaeger.dk

Kirsten Fredslund Jæger

Formiddagssol på min arbejdsplads

Mine aktiviteter:

Medio juni - medio sept. 2019
Udstilling i Næsbjerghus smanne med veninde

August 2019:
Containerudstilling på Esbjerg Havn

August 2019:
Udstilling i Galleri Skagen

Billede af min stand fra Art Nordic 2019